Förkylningen är ett faktum

Jag sov jättedåligt inatt. Förkylningen tog sakta men säkert över min stackars försvarslösa kropp och jag kunde bara ligga där och vänta in det. Jag sov när J ramlade in här hemma vid fyratiden, men resten av natten sov jag oroligt. Svettades och frös om vartannat.

Förutom att hela kroppen är trött så har jag ont i halsen och snuvan är på ingång. Värst är dock den tunga huvudvärken som trycker i pannan.

Jag är lite orolig inför flygresan imorgon, speciellt eftersom jag ska jaga en ettåring uppe i luften, så jag börjar bli desperat. Så desperat att jag precis har hällt i mig ett glas cola med två pressade vitlöksklyftor i. Alla huskurer man hittar på internet är väl pålitliga eller hur?

Vickan kom precis hem ifrån coopen där hon har handlat med sig ingredienserna till en avgolemoni, världens godaste kycklingsoppa, allt efter mammas och farmors recept. Dags för det tunga artilleriet!

8 thoughts on “Förkylningen är ett faktum

  1. Oj då! Tur att ni inte ska åka själva då. Moster får väl rycka in. Hoppas vitlöken hjälper, om inte annat får du väl en egen stolsrad på flyget 😉

    Krya på dig och ha det så mysigt när ni väl är där. Kram

  2. Tack för tipset! Nezeril är inköpt så nu räknar jag med resultat!

  3. Vickan är lite orolig att hon ska få dra ett alltför stort lass imorgon. Vi får se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *