Förskolan tackar för hatten

Jag har helt glömt bort att köpa en ny solhatt till Malte så när solen strålade ordentligt redan klockan sju imorse kände jag att jag inte hade något annat val än att ta mig ner till förrådet och gräva fram den solhatt som jag köpte på vår Cypernresa i oktober. Jag tyckte att den var lika hemskt ful idag som på inköpsdagen.

Pedagogerna på förskolan gillar den dock! När jag hämtade Malte idag så kom två av lärarna på grannavdelningen fram till mig och tackade för den färgglada hatten. Malte har nämligen ett otroligt spring i benen och med den skrikiga oreangea färgen så blev uppgiften att hålla koll på honom aningens lättare. De önskade också att om jag ramlar över en hatt med en saftblandare fäst ovanpå så ska jag inte tveka att köpa den. Allt för att göra honom så tydlig på gården som det bara går!

Känns skönt att Malte håller dem på tårna!

20110509-082729.jpg

20110509-082737.jpg

20110509-082744.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *