Förskolebesök

Vardagen lunkar på och inget speciellt händer. Eller egentligen gör det ju de förstås, men ingenting som är värt att fylla ett blogginlägg om…

Idag är dock en lite speciellt dag. I alla fall för mig. Vi ska hela familjen nämligen på ett litet besök på förskolan som Malte börjar på om ett par veckor. Vi har ju lekt en hel del på gården men aldrig varit inomhus (det är ju låst på helgerna, litar de inte på folk?!) så det ska bli spännande att se hur det ser ut. Det mest intressanta och nervpirrande är dock att träffa pedagogerna som Malte ska tillbringa sina dagar med. Jag hoppas verkligen att de är förtroendeingivande och professionella så att jag kan koppla av.

Jag är egentligen inte så nerös inför förskolestarten. Jag vet att det i slutändan kommer gå jättebra för jag är helt på det säkra med att Malte är så redo som man kan bli. Dessutom kan jag vila i vetskapen att jag slipper inskolningen, den sköter J. Det känns jättebra för det finns en risk att jag blir lite blödig. Inte så att Malte ser det förstås, men för mig själv, och det är väl jobbigt nog.

Jag är mycket förväntansfull, det blir otroligt spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *