Första dagen på semestern.

20140626-091809-33489472.jpg

God morgon! Ja det känns som första dagen, fast det är som vilken torsdag som helst egentligen. Det kan bero på solen som faktiskt har skinit ända sedan jag gick upp och det är dryga tre timmar sedan. Tre timmars sol i sträck i juni 2014 – det är man verkligen inte bortskämd med. Fortfarande kallt visserligen men jag ser solen!

Igår firade vi pappa J som fyllde år. Jag gav mig på hemgjord ravioli och jag får lov att säga att Sofia skulle varit stolt. Det blev riktigt fula då jag lät dem ligga på varandra i kylen för länge (de gojsade ihop sig) men smaken lyckades jag med och såsen till var smarrig. Ska ge mig på detta igen och förfina min teknik lite. Testa andra fyllningar osv. Kanske ska göra prinsesstårta också nån gång. Igår fick det bli Coopens, jag har fortfarande inte vågat mig på egen. Det där locket verkar så trixigt!

2 thoughts on “Första dagen på semestern.

  1. Det finns färdiga lock att köpa 🙂 t.om. Jag vågade mig på en prinsesstårta, då kan det inte vara sååå svårt 😉

  2. Det svåra är ju att montera på den utan att få veck på kanten! Smått omöjligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *