Första fredagskycklingen

Vi har bjudit in oss själva så många gånger på fredagskyckling hem till Kaj och Maria genom åren, att vi på ren rutin gjorde det samma även igår. Sen påmindes vi om att vi ju faktiskt kan bjuda på fredagskyckling själva nu. Vi har platsen.

Nu fick vi alltså tillfälle att för första gången få bjuda på fredagskyckling tillbaka! Jag tyckte att det lät helt sjukt när jag fick veta att Kaj och Maria äter samma måltid, fredagskyckling, varje fredag. Alltså varenda fredag! Sen smakade jag på den och jag är själv fast i träsket. Man tröttnar liksom inte! Nu gör vi inte kycklingen varje fredag men jag skulle kunna om jag kom ihåg!

Malte fick en nyårsflashback och njöt av livet när han andra gången på bara en vecka fick en skål med snacks serverat framför sig. Det är han inte bortskämd med så när det väl finns så parkerar han sig framför skålarna. Lite gulligt och lite sorgligt på samma gång 😉

När klockan slog åtta fick skålarna följa med upp och så satte vi oss framför TV:n och The Voice. Jag skyr egentligen alla sådana musikprogram och har aldrig tittat på varken Idol eller Talang och allt vad de heter. Det här har dock intresserat mig så pass att jag faktiskt sitter kvar i soffan. Att jag sällan håller med juryn är en annan sak, de här talangerna är ju faktiskt ofta inte något att ha men ändå höjs de till skyarna. Jag förstår inte riktigt det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *