Första på tjugo år.

Ja, det var väl ungefär så länge sedan jag åkte skridskor sist. På nån idrottsdag i gymnasiet skulle jag gissa på. Men idag minsann, idag ställde jag mig på isen igen!

Barnen har ju jullov och jag hade tröttnat på att hänga hemma. Igår gav vi oss faktiskt iväg utanför kommunen och gick på bio i Heron City, men annars har vi verkligen vilat upp oss hemma. Men man tröttnar även på vila jag jag meddela, så skridskor fick det bli. Malin&co var inte svårövertalad så vips så stod vi där med nysnörade blad och var redo att ge oss ut i rinken. Malte har ju åkt tidigare, tack vare svensk skola som drar iväg barnen på sånt här, men för Anton var det allra första gången. Så förväntansfull! I början trippade han över isen, hårt hållandes i min hand, men efter ett tag tryckte modet på och han vågade ta sig framåt utan mig. För min egen del tyckte jag att det gick över förväntan! Jag har inte åkt mycket skridskor i mitt liv, det har väl mest varit på skolans idrottsdagar, så någon vidare flink skridskoåkare var jag inte för tjugo år sedan. Jag får ändå lov att säga att jag idag tog vid där jag slutade, det gick ju riktigt bra! Kul var det också! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *