Första semesterdagen!

Första semesterdagen idag och vilken dag det har varit! Med detta superväder så kunde vi inte börja den på annat sätt än att lägga oss vid poolen direkt efter frukost. Eller, J åkte på en efterlängtad cykeltur en sväng, medan jag och barnen lekte vid poolen. Så. Jäkla. Härligt!

Efter lunch kom Oscar&Janah över, Janah (som ju är florist) ville nämligen hjälpa mig att plantera klematisplantor i de två lådorna J har snickrat ihop vid poolen. Efter en sväng till Tyresö handelsträdgård kom vi hem med två olika sorters klematis, och med hjälp av några lavendelplantor och en funkia som jag redan hade så fixade Janah till två lådor som kommer bli urfina när allt har fått växa till sig. 

Om jag hade gjort det här hade det inte alls blivit lika bra. Jag hade inte lagt mer jobbet att binda upp plantorna osv utan jag hade nöjt mig med att peta in kvistarna mellan spaljébrädorna liksom. Det blir skillnad när man låter proffs få jobba ostört liksom. För jag stod ju mest bredvid och plockade upp skräp från marken 🙂

Virket tog slut när J snickrade den vänstra spaljén så just nu är den lite låg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *