Första trehjulingen och äntligen paj!

Efter en oerhört lång resa igår eftermiddag (det som brukar ta två timmar tog fyra) så kom vi äntligen fram till Stugan. Skönt! Vi har ju inte varit här sedan i slutet av förra sommaren! På gräsmattan väntade en trehjuling till Malte som bev överlycklig, han älskar ju trehjulingar. Synd bara att han är för kort för att nå ner till marken från sadeln. Pedalerna når han nästan ned till men med tanke på att han inte harfattat vad de är till för så är det till ingen hjälp.

Idag har vi haft riktigt fint väder. Varmt och härligt men stundtals ganska blåsigt. Min pappa såg chansen och spring in oh hämtade sin drage (ja,han har en drake) och börjaade springa upp och ner för backen i hopp om att vinden skulle gripa tag om den. Det blåste inte tillräckligt för att se den som en liten pricki skyn, men tillräckligt för att ge Malte en stunds underhållning. Vi har alltså haft premiär för drakflygning, hur går det för er?

Dessutom har vi haft premiär för middag i trädgården! Härligt! Och eter middagen serverade vi en likadan paj som jag bakade förra helgen men som jag aldrig fick chansen att smaka :). Smaskens! Det tyckte Malte också som hämtar sig riktigt bra efter sin maghärva. Idag har han ätit risifrutti, ett halvt päron, en halv macka, vatten, ris och Flygande Jakob och paj med vaniljsås. Det är mer än vad han har ätit sammanlagt sedan i lördags. Det går bra nu.

3 thoughts on “Första trehjulingen och äntligen paj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *