Första träffen med föräldragruppen

Jag har varit helt sänkt här på eftermiddagen. Min högsta önskan har varit att få ta en tupplur men jag får ju liksom inte längre göra som jag vill. Malte rules my life, med rätta. Jag som annars bara dricker kaffe när jag har sällskap har hällt i mig en kopp så nu är jag på gång igen.

Förmiddagen var som sagt den första träffen med föräldragruppen inbokad. Jag har aldrig suttit i ett rum med typ tio mammor och tio bebisar förut. Någon gång måste ju vara den första. Vi fick presentera oss och våra små, sen blev det lite snack och info om sömn. Nästa gång kommer det att pratas om mat för då är det dags för smakisar!

Själva informationen var väl okej och det var intressant att höra hur de andra mammorna har det. Jag fick t ex uppmuntran av en annan mamma att jag ska fortsätta kämpa med nappen och att det inte är för sent. Roligt att höra, och säkert bara därför Malte gick med på att ha nappen i munnen när vi gick därifrån.

Efteråt gick jag och Sofia mot Globen. Den utsedda vita overallen och en bröstpump införskaffades. Nu ska det experimenteras här hemma…

2 thoughts on “Första träffen med föräldragruppen

  1. Aha, en pump alltså! Ska du ut på egen hand?
    Kikade på POPs hemsida häromdagen. Overallen är jättefin, verkligen. Man får passa på att klä dem i vitt nu när de är små.
    Blir nog lagom varm om man har åkpåse också.
    Hörs nästa vecka!

  2. Nä, jag har inga planer på att ge mig ut i natten riktigt ännu. Men jag tänkte att det var dags att testa och få rutin på det så att jag kan det. Och jag längtar efter ett glas vin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *