Fotografering i Sickla

Det är drygt en månad sedan som jag klarade uppkörningen men jag har fortfarande inte skickat in en bild för att de ska kunna trycka upp ett körkort åt mig. De flesta gör väl det samma dag som de får blanketten att fästa fotot på men jag är uppenbarligen lite trög i starten.

Lördagsförmiddagens aktivitet blev därför att ta en promenad till Sickla Foto där jag fick bilderna framkallade på tre minuter, smidigt! Varför tog det mig en månad att göra detta?

Den här bilden kommer alltså agera id-kort i… ja hur länge gäller ett körkort egentligen? Tio år? Det ser jag fram emot, att få byta bild menar jag. Jag ser nämligen ut att vara fjorton år på den här!

20110911-094635.jpg

One thought on “Fotografering i Sickla

  1. Tack för gratulationerna, jag är ganska nöjd att jag lyckades hålla mig typ halva gravidieten.

    Det där ID kortet är skitviktigt. Och trots att jag haft körkort i typ 5 år så blir jag ändå lite extra mallig när jag drar upp körkortet som ID handling. Jag ser ung och snygg ut på mitt kort. Men för 5 år sen så var jag ung och snygg, sen gick det utför, fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *