Fotografering i Tyresö Strand

 

Svårt att förstå att vi kommer bo här, på dessa 1400 kvadrat. Först ska träden bort, sen ska huset dit. Tomten lutar lite ned åt vägen och till vänster ser man att tomten även har ett  berg. Jag gillar det, det ger marken lite karaktär. Dessutom ger det insynsskydd från vägen.

Hej där! Vi är hemkomna från Tyresö där vi har varit och fotograferat vår tomt. Vi ska träffa en arkitekt på tordag och då tänkte vi att det kunde vara bra att ha med några foton på hur det ser ut på riktigt. Tråkigt väder dock så bilderna är bara tråkigt regnruskiga. Jag har väldigt svårt att se framför mig att det verkligen ska stå ett hus där om ett par år, men det ska det ju faktiskt. Här ska Malte spela boll liksom!

Efter fotandet åkte vi den lilla biten, det handlar om två minuters biltur, till Js pappa och Maria, där det blev en kopp kaffe och lite Maltebus. Men det här vädret är det svårt att inte drömma sig bort till sommaren… vi pratade om Malte som ettåring omkringtultandes på deras tomt. Kanske lekandes i en liten minibassäng! Jäklar vad gulligt det kommer att bli!

 
   

2 thoughts on “Fotografering i Tyresö Strand

  1. MEn o vilken fin skjorta.. hehe melvin har enlikadan.. så nu är de kompisar på riktigt. hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *