Framme i Stugan

Idag har vi varit i Gävle och shoppat i Valbo. Efter att vi kommit fram till Stugan dumpade vi Malte och alla väskorna och så vände vi tillbaka. Vi behövde nämligen köpa en barnstolar och en säng för Malte att använda. Vi ska ju hänga här en del så det är lika bra att han har en ordentlig säng och inte en resesäng. Dessutom sover det ju andra barn här med jämna mellanrum.

Resan hit gick fort men var ändå lite småjobbig med en bebis som inte alls tyckte att det var kul att åka bil. Vi var ju lite orutinerade och åkte med honom när han var nyvaken och utvilad. Inte smart.

Stugan såg ut som vanligt när vi kom rullande på grusvägen, förutom en helt uppriven gräsmatta. Sorkarna har haft fest här under vintern och grävt upp hela framsidan. Ser hemskt ut. Vi har som tur med oss Silje och hon ska bo här i några veckor så några sorkar kommer inte att bo här länge till.

Förutom sorkar har vi också mött en huggorm. Jag hade precis plockat ut Malte ur bilbarnstolen när mamma ropade till pappa att hon hade sett en orm i riset. Asläskigt! De får hålla sig undan, vi ska ha rultande små barn här i sommar!

One thought on “Framme i Stugan

  1. Jag visste att det fanns ormar, men dom sa hela tiden ”Det är bara snok”… som om det skulle vara bättre… Usch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *