Fredag!

God morgon allihop! Idag är det eh… krispigt kan vi väl kalla det. Svinkallt kan man också kalla det. Jag vet för jag har redan varit utomhus. Gymet dårå. Klockan sju imorse dårå.

Natten skulle man kalla en succé. Som vanligt vaknar Malte varannan timme och vill snutta. Jag vet att han är helmätt, han vill bara ha lite närhet. I vanliga fall får han då bröstet men imorse när klockan var nästan sex ville jag testa om jag skulle kunna få honom att somna om utan att ge honom det han ville ha. I vanliga fall vågar man ju inte testa det, med risk för att han ska börja gallskrika och så blir det ännu svårare att söva om honom mitt i natten. Eftersom jag ändå snart skulle upp så låg det inte så mycket i potten så att säga.

Han började pusta och frusta, sparkade omkring sig och vände sig från sida till sida. Han höll på så ett bra tag men han somnade till slut om! Jag höll om honom och så fick han ligga riktigt riktigt nära. Kan det funka igen månne?

Idag blir det utflykt till Värmdö. Carros nya lägenhet ska inspekteras. lunch ska ätas och Malte och Leonidas ska få leka. Kanonfredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *