Fredag!

Gomorron! Det blir en grå fredag ser det ut som men jag har hellre en grå himmel och bara några få minusgrader, än en blå med 12 minus. Det kan inte mina lår promenera i helt enkelt.

Gårdagen gick i städandets tecken och då städlusten ännu inte har fått ur mig så fortsätter jag på det spåret idag. Igår torkade jag av varenda kvadratcentimeter i köket, jag rensade skåpen, slängde, plockade och hade mig, ja jag tvättade till och med duschdraperiet! Det här kanske är vardag för vissa av er men inte för mig.

Jag började plocka ner böcker i lådor också och bar ner till förrådet. I det rum som ska bli Maltes har vi vår bokhylla som är alldeles överfull med pocketar. De står i dubbla rader. Våra älskade böcker får tyvärr inte längre plats här uppe utan får packas fram först om ett par år när vi flyttar in i huset. Vi behöver nämligen plats för förvaring av Maltes grejer, han börjar samla på sig en hel del nu och jag undrar vart det här ska sluta… Han är blott ett halvår gammal och vi har redan mängder av grejer som temporärt har fått stuvas ner i papperskassar.

Idag fortsätter jag packa. Och så ska vardagsrumsgardinerna få en vända i tvättmaskinen!

One thought on “Fredag!

  1. ja e rätt trött på vintern ja me… här e de mulet kan ja lova, men -17 i alla fall 🙁 nä.. nu vill ja ha en härlig vååååår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *