Fredag!

Trots att jag själv inte jobbar är jag ändå superglad över att det är kortvecka den här veckan. Ikväll börjar helgen som består i lunch hos Js farmor och farfar på lördagen och lunch hos Js mamma på söndagen. Jag gillar när helgen är bokad så här i förväg, annars är risken för att vi hänger i TV-soffan väldigt stor.

Det här med att Malte somnade så tidigt igår föll pladask då han vaknade efter en timme och var helt omöjlig att söva om. Klockan 23 kunde jag i alla fall lägga över honom i hans säng igen, och det är fortfarande en timme tidigare än ”förr” i tiden. Positivt tänkande ni vet!

De senaste nätterna tycker jag dock att han sover mycket oroligare än vanligt. Han vaknar ofta och ligger och sparkar och har sig och trots att jag då vill söva om honom så vill han inte ha bröstet utan man får låta honom ligga och sparka tills han somnar om själv. Det är iofs väldigt bra, men både min och Js sömn blir väldigt störd av det. Det här med sovrutiner för ett barn verkar vara a neverending story, det känns som att det är det enda man pratar om med andra nyblivna mammor. Sömnen och maten.

Idag är det enda som är inplanerat en promenad. Jag behöver handla lite kompletterande varor inför middagen och så måste jag komma ihåg att köpa den lilla söta bakboken som följer med Aftonbladet. Den här veckan är temat Baka med barn. Passar mig utmärkt trots att jag vrider mig lite av olust när jag tänker på kladdet…

One thought on “Fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *