Fredag

Vi har haft en dag hemma idag. Hängt lite. Jag skäms lite över det då det äntligen inte regnade, men jag kunde knappt röra mig idag. Jag vågar knappt erkänna det men igår ville jag testa mig själv då jag inte har styrketränat på en evighet. Jag gjorde tjugo utfall på varje ben och idag vaknade jag med världens träningsvärk i benen. Så. Himla. Illa. Jag börjar alltså styrketräna igen på middag, i sån här dålig form får man inte vara när man inte ens fyllt 30!!

Imorgon bitti kommer farmor Jeanette hem till oss och tar hand om Malte. Jag och J ska nämligen till Köpenhamn en kortis över helgen! Hur skönt som helst! Vi firar att det var exakt ett år sedan J friade.

Det blir första gången som vi lämnar bort Malte över natten. Anledningen till att vi väntat så länge är inte av hänsyn till Malte, han klarar sig alltid, utan av hänsyn till den stackarn som ska ta honom över natten. Nu är han ju väldigt lätt att natta och vaknar gör han inte mer än en gång per natt, men för någon som inte är van så är det en gång för mycket.

Nu uppoffrar sig iaf Jeanette och det är vi jätteglada över! Två dagar i Köpenhamn bara vi två, det är efterlängtat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *