Fredag den trettonde

Sorry, ännu ett inlägg utan bilder. Jag måste skärpa mig på det men jag vill så ogärna fylla bloggen med korniga bilder från min iphone, och jag orkar inte släpa med mig den tunga systemkameran varje dag. Som sagt, skärpning!

Fredagen började tidigt då jag hade en körlektion klockan 06.40 på Gullmars. Det var tungt att kliva upp så tidigt, jag kan inte ens minnas när jag gjorde det sist. Som tur var har jag numera en cykel så det gick fort att komma dit vilket gav mig en extra halvtimme i sängen. Anledningen till den tidiga lektionen var att då hann jag tillbaka hem i lagom tid till att J skulle åka till jobbet. Så får man lösa det när man har barn.

Lektionen gick jättebra så läraren bestämde att jag nästa lektion ska göra en ”manövreringskontroll”, typ ett miniprov där jag visar att jag har kontroll över bilen. Efter det är det dags för mig att få bättre koll på bilen i trafiken. Hittills har hon alltid påpekat vad det är hastighet det är, och vilka trafikregler som gäller osv, men nu är det dags för mig att få koll på såna saker själv. Det är alltså dags att plöja teoribok!

Dagen har vi tillbringat hemma hos Sofia. Jag blev bjuden på en fantastisk svamppasta! Jäklar vad svamp är gott! Vi var duktiga och lät bli godsaker också, det är bra jobbat med tanke på att det är fredag.

En bra dag med andra ord. Aningens klibbig, men bra. Och inga missöden har jag råkat ut för heller, fredag den trettonde till trots. Det är visserligen ett par timmar kvar av dagen men jag har en känsla av att jag överlever. Tjipp så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *