Fredag i Tyresö Centrum.

Jorå, där har vi hängt under eftermiddagen. Lördagen bjuder på barnkalas och jag hade sprungit ner på lunchen och köpt present. Den glömde jag givetvis kvar på kontoret så efter hämtning åkte jag och Malte för att köpa en ny present. Och det gjorde ingenting, det var roligt för honom att få vara med och välja till sin kompis.

Vi hade ingen brådska hem då J ändå var ute med jobbet så efter presentinköp stannade vi kvar och åt lite middag. Malte ville bestämt ha salami så det fick bli en fralla med salamiskivor till honom. Ingen riktig middag kanske men han var nöjd – och åt! Fredagsmyskakan köpte vi med oss och fikade här hemma.

Jag överraskas ibland av hur härligt jag tycker att det är att umgås med Malte. Han är en riktigt go kille med stor humor. Han är banne mig nästan alltid glad! Att sitta och prata med honom är bland det häftigaste som finns. Han har så mycket intressanta tankar om saker och ting! 🙂

20130517-221258.jpg20130517-221310.jpg
Jo, tomteluvan satt på huvudet idag. Vissa av oss har julkänslan året om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *