Fredag wiiihooo!

Fredag morgon! Fan vad härligt!

Natten var lite annorlunda än de senaste. Från att ha vaknat varannan timme vaknade han bara två gånger, men den andra gången fick vi kämpa länge för att få honom att somna om. Först när han hade hällt i sig 150ml välling somnade han om och vaknade inte förrän drygt fyra timmar senare, klockan åtta. Bra!

Själv klev jag upp lite tidigare för att kunna stå på löpbandet klockan 07.00. Fredag är ju en nyutnämnd träningsdag och eftersom J är hemma finns inga ursäkter att slippa. Och det känns så sjukt bra att komma hem straxt före åtta och ha hela långa dagen framför mig med träningspasset redan bakom mig! Jag måste ge Lovisa cred här, för utan henne (dig) så hade jag aldrig kommit igång med träningen igen!

Helgen är helt oplanerad vilket känns så där. Risken är överhängande att vi bara latar oss här hemma och det gillas inte. På söndag kommer i alla fall moster Vickan hela vägen från Sollefteå för att leka med Malte. Det blir astrevligt att ha lillasyster här!

Dagen då? Meningen var att jag och Carro skulle göra ytterligare ett försök att ses. Jag vill ju ut till Värmdö och kolla in deras nya lägenhet. Tyvärr ställde sig baciller ivägen, igen, och vi fick ställa in. Så det blir till att hänga i Hammarbyhöjden idag. Det gör inget. Det är ju fredag!

Gomorron!

One thought on “Fredag wiiihooo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *