Fredagen

Bra fredag! Jag gillar när jag har saker att göra och idag har jag haft det. Elin kom hit vid lunch och förundrades direkt över vilket sött barn jag och J har. Det sa hon förra gången också men jag förstår att man fortfarande kan förundras! Malte var sitt vanliga charmiga jag och skrattade både med och åt Elin när hon pratade med honom. De blev homies helt enkelt.

Elin och Malte gillar varandra

You talkin’ to me?

Vi tog en promenad till Sickla och åt fisksoppa. Det hade suttit bra med ett litet bakverk till efterrätt, fredag som det är och allt, men jag lät bli. Jag är så sjukt jäkla duktig ska ni veta. Malte sov så lägligt under lunchen och vaknade lagom till att Elin ville gosa. Han har bra timing den där.

Efter lunchen, och inhandling av den viktiga potatisen, hämtade J upp mig och Malte i Sickla för att åka vidare till Tyresö där det vankades fredagskyckling. Såklart! Mycket diskuterades under kvällen och ett av ämnena som berördes var vad Malte skulle bli i framtiden. Några förslag kom upp men det intressantaste enligt mig var nog yrket batikkonstnär. Det vore väl nåt!

De tre M:en Maria, Murre och Malte umgås.

Jag ser lite småsur/småledsen ut. Kan det bero på att jag

förnekar mig själv en bit Geishachoklad?

Det är Idol på TV. Det är blodigt allvar alltså.

4 thoughts on “Fredagen

  1. Är det någon ljusinställning på kameran, eller börjar Malte bli lite rödlätt?
    Det vore ju helt fantastiskt i sånt fall!

  2. Jag önskar att det hade med kameran att göra, men nej… i ett visst ljus är han rödhårig. Hulk, hulk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *