Fredagkväll med flickorna

För länge sedan fick jag ett SMS av Kajsa där hon berättade att hon hade stoppat in en flaska champagne i kylen. Denna var ämnad att drickas av oss tillsammans med Carro så fort som vi hade slutat amma. Som att fira av det kan man väl säga. Kajsa hann givetvis dricka upp flaskan flera gånger om innan vi blev klara med våra bröst, men som tur var fyllde hon på kylen igen och igår var alltså kvällen då vi skulle få avnjuta några glas.

Det var sista gången vi samlades i hennes lägenhet då den just nu ligger ute för försäljning, och när jag klev in i hallen steg mina förväntningar. Det doftade ljuvligt av vin och vitlök! Och jag blev inte besviken när jag fick se vad Kajsa hade dukat upp. Vitlök- och chilistekt scampi, kryddig korv, jättegoda oliver, mozzarellasallad, mandlar, färskorstfyllda paprikor… bröd, bröd, bröd… ja och så ett varsitt glas Moët förstås. Mmmmm. Allt slank ner väldigt fort och snart gick vi vidare med en flaska Cava och glass, macadamianötter och choklad. Och amaretto! Hallå, hur gott var inte det?!

Vi hade verkligen astrevligt och inte en gång under kvällen började vi prata om våra barn. Så himla skönt att bara vara som vanligt igen! Vi pratade om en massa annat istället. En massa annat.

Jag hade en riktig kanonkväll igår, tack för det Kajsa och Carro!

One thought on “Fredagkväll med flickorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *