Fredagsfika med Lovisa

Inser att dagens båda inlägg innehåller bilder av mig framför fat av ätbara ting. Känns så talande på något vis! 🙂

20110930-203649.jpg20110930-203701.jpg

När Lovisa föreslog att vi skulle ta en fredagsfika på eftermiddagen efter jobbet var jag inte sen att tacka ja. Sushi med J OCH fika med en kär vän måste ju vara det bästa sättet att fira in helgen på. Vi var dessutom helt själva, bara hon och jag och inte ett endaste barn i sikte, har det ens hänt under de här två åren vi har känt varandra?!

Vi pratade om energispridare och energitjuvar och Lovisa hamnar definitivt inte i den senare kategorin. Lovisa inspirerar alltid med ett sprudlande gott humör, positivitet och intelligens, tre egenskaper jag gärna omger mig med. Att hon sen klagar på mitt val av kaka och tycker att en polyneé är för tanter, ja det bjuder jag på. Det är inte för inte bloggen heter Tant Alexandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *