Fredagshäng i Tyresö slottspark.

På fredagar brukar vi leka med Jack, så även idag. Eftersom lite sol utlovats så bestämde vi oss för att hänga i Tyresö slottspark för vi var sugna på att testa lunchen på Bistron på slottet. På med skalkläderna och off we went! Malte flög fram på sin springcykel, att ta med cykeln med stödhjul orkade jag inte med. Den är så jäkla tung och jag hade en känsla av att jag stundvis skulle få släpa på mer än bara en barnvagn. Springcykeln väger ju ingenting så det funkar ju att ta båda om jag måste.

Rutinerade Anna (hon har ju fem månaders försprång på mig) hade med sig både kaffetermos och bollekar för de små att sysselsätta sig med. Lagom till lunch kom hennes pappa dit också vilket innebar att vi fick en bonusvuxen som kunde leka med dem medan vi drack kaffe. Mycket bra! Mycket bra! Om det inte hade varit för att det blåste så jäkligt i bakhuvudet hade jag njutit till hundra. Att lämna mössan hemma och tro att det är varm vår  var ett litet misstag som jag inte gör om.

Om maten var god på bistron? Absolut! Lugnt och stilla var det inne på restaurangen så vi kunde sitta där inne med våra snart femåringar och känna att vi inte störde någon. Det var ju liksom typ ingen där!


Okej, det är så här det oftast ser ut när de här två leker någonting som kan göras om till en tävling. Vi tyckte att de skulle TRÄNA på att kasta till varandra medan de tyckte att man skulle räkna poäng. Det bjöds på ett antal sura miner. 

Malte var så himla stolt över sina sprojlans nya cykelhandskar som han fick av sin pappa igår. Han kunde knappt vänta på att få visa upp dem för Jack.

The boys as we know them.

Alltså, jag börjar bli min mor. Går och fotar blommor. Vart är världen på väg? För ett par dagar sedan var jag ute och fotade knoppar på buskarna vid ”gästparkeringen” och idag lade jag mig ner på marken och studerade tussilagon. Just tussilago är ju så mycket härlig vår som det kan bli så jag kan liksom inte låta bli att fota. 

3 thoughts on “Fredagshäng i Tyresö slottspark.

  1. Du, han var mycket noggrann med att räkna poäng när jag lekte med honom hos er, och inget annat sätt än hans att räkan var rätt! 🙂

  2. ALLT är en tävling och det är inte mig han har fått det ifrån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *