Fredagskänslan är uttjatad

20120309-074627.jpg

Av den konstiga anledning att jag har haft fredagskänsla varje dag sedan i måndags! Det är iofs en trevlig känsla men när den inte mynnar ut i någon helg utan man får kliva upp på morgonen och lämna på förskolan lik förbannat, ja då är den där fredagskänslan mer en elak och gnagande teaser.

Idag är det iaf fredag. På riktigt! Helgen inleds med ett pass på Friskis efter jobbet, sen blir det fredagskyckling hemma med Kaj och Maria. Efterrätten gjorde jag igår och jag är sjukt nyfiken på hur den kommer smaka! Smeten var iaf lovande!

2 thoughts on “Fredagskänslan är uttjatad

  1. Det där är jag så imponerad av – hur man kan baka något utan att smaka. Jag skulle mest se det som tortyr.

  2. Jo, då har man ju något att se fram emot hela dagen! Tips! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *