Fredagskyckling i Tyresö

Klara färdiga gå, semestern börjar nu!

Jag har verkligen haft en grym vår på mitt nya jobb, med mysiga, roliga och intelligenta kollegor. Arbetsdagarna liknar inte alls de jag hade som gymnasielärare (positivt!), och visst kan jag ibland sakna eleverna, men ungdomar stöter man ju på titt som tätt i alla fall! Och det är ganska skönt att slippa planera lektioner…

Trots att våren har varit kanon så är det skönt att nu få gå på semester även om den egentligen inte innehåller något revolutionerande roligt. De första två veckorna tillbringas i Stockholm då J hjälper till att resa husstommen på tomten. Då passar jag och Malte på att träffa vänner som jag inte hinner se annars. De övriga två veckorna tillbringas i Hälsingland uppe hos mina föräldrar. Jag har en intensivkurs inbokad i Söderhamn så mellan 7.30 och 17.30 (!) varje dag kommer jag vara busy med bilar och böcker. Inte så roligt kanske men nödvändigt.

Semestern firades in med fredagskyckling i Tyresö hos Kaj och Maria. Supergott precis som vanligt! Malte har plaskat i poolen, bajsat lite överallt och spräckt ett vinglas. Bra kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *