Fredagskyckling och våfflor

Fredagsmys på hög nivå! Malte har redan somnat, som han alltid gör nu för tiden, och har lämnat mig och J att ha kvällen för oss själva. Det är så himla skönt att ha kvällarna ifred!

Vi bestämde oss för att vara vuxna och inte goffa i oss alldeles för många våfflor till middag så det blev fredagskyckling med våfflor till efterrätt istället. Min favorittopping är grädde, banan och hjortronsylt. Sååå gott!

20110325-073107.jpg

20110325-073133.jpg

Hos Malte blev våfflan en hit. Han, som är mästaren av att hitta på andra saker när det är dags att sitta vid bordet och äta, satt stilla i sin stol (bara det!) och tömde tallriken i ett nafs.

Idag var det dags för återbesök hos veterinären för att kolla in Siljes sår på huvudet och ta bort dränen. Vi fick lämna henne där och hämta henne tre timmar senare. Då hade de sövt ner henne, opererat bort dränen och skurit bort ”locket” som satt över såret. Nu är det ett stort rött öppet sår som ska få självläka. Såret var för stort att sy ihop, dessutom satt det så nära ögat att de inte ville riskera att hon inte skulle kunna stänga det ordentligt. På måndag ska vi tillbaka för inspektion. Pluttan.

Nu blir det fredagsmys!

3 svar på ”Fredagskyckling och våfflor

  1. Undra på att Malte gluffade i sig om han fick hjortronsylt!! Här fick vi nöja oss med Drottningsylt och var glada för det. Andra år har vi fått nöja oss med jordgubbsmarmelad. Så det blir bara bättre o bättre – tack vare Lidl faktiskt. Dom har SYLT.

  2. Min favorit-topping på våffla är creme fraiche, rödlök och rom. Mumma! Blir lite langoskänsla över det hela =)

  3. Låter som en riktig matvåffla! Lovar att testa, jag älskar langos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *