Frustration i London

Mina händer darrar, jag har en klump i magen och jag undrar om jag inte har lite frossa också. Jag känner mig som en heroinist på avvänjning, att ha dålig internetuppkoppling tär något oerhört på mig. Just nu sitter jag i hotellobbyn för att det ska funka, jag får överleva på det.

Jag landade i London igår eftermiddags och tog den lilla promenaden från Paddington Station till Cumberland som ligger precis vid Marble Arch. Det är verkligen början på våren här i London, det känns så himla skönt att kunna gå på stan utan att frysa om fingrarna. Jag envisas ju med att tappa bort mina vantar hela tiden…

Just nu pågår en av världens största utbildningsmässor här i London, och jag är här med mitt jobb för att vi anordnar seminarier här på Cumberland. Idag hade vi våra första och nu är jag klar för dagen. Min plan för kvällen är inte att gå ut på stan och gå på middag utan jag har redan fyllt min kyl med lite mat. Ikväll hänger jag på rummet och bara kopplar av. Jag ska duscha, måla naglarna, titta på TV och sträckläsa min bok. Det finns fler kvällar att vara social på, den här kvälen är bara min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *