Full fart framåt!

20131130-204958.jpg

Så här såg det ut igår då Malte lekte i den lekpark som jag nu har lärt mig heter Bryggartäppan. En temapark med inspiration från Mina drömmars stad av Fogelström. Jag själv var inte med. Jag låg på sofflocket mest hela dagen medan Malte rände runt på Söder med Farfar Anders som visade honom runt i den stadsdel där de numera bor. De lekte i parken, de tittade på tåg, de räknade bilar i parkeringshuset och de åt chokladboll på kondis. Trevligt! Jag behövde mao inte ha dåligt samvete för att jag inte orkade pallra mig iväg till Coopen bara för att köpa en enda delicatoboll åt honom, vilket i vanliga fall krävs en fredag. Han var så pass nöjd med sin dag att han glömde fråga efter den när middagen slunkit ner i magen.

20131130-205833.jpg

Så här såg det ut i förmiddags, redo att åka till terminens sista bollskola. Det sista tillfället är egentligen nästa lördag men Malte kan inte vara med då så dagens tennis fick bli det sista passet innan jul. Jag var lika glad över bollskolan som Malte för det innebar att jag fick anledning att äntligen ta mig ut på promenad. En första på två veckor! Som lördagstraditionen bjuder så gick jag alltså till McDonalds där jag mötte upp J och Malte på lunch efter bollspringet. Idag fick vi dessutom trevligt sällskap från Kaj och Maria som behövde lite fett och kolhydrater efter att ha tillbringat förmiddagen på IKEA.

Så himla skönt att få ta en runda i friska luften igen! Det var lite för kallt för min smak men vad kan jag säga, det är ju sista november! Åtminstone fortfarande barmark så jag är tacksam! Imorgon är det december, snabbaste månaden på året i mitt tycke. Nu kommer det gå undan!

20131130-210551.jpgMamma, ta en bild på mig där jag låtsassover!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *