Full dag för mig

Efter att ha lullat runt i lugn takt den senaste tiden fick jag idag känna på hur en vanlig dag brukar se ut när man inte är gravid och är seg och trött hela tiden. Jag började ju med en trevlig brunch med Stina, sen blev det en vända till Babyland och till IKEA. Där köpte vi ett nytt balkongbord så nu känns balkongen jättestor med all plats som blev över! Ska lägga ut några söta trasmattor också så blir det lite mysigare där ute.

Dagen avslutades nere på Texas Longhorn nere i Hammarby Sjöstad, där Js mamma och hennes man bjöd på middag. Det är rätt smidigt att äta där eftersom de bor i huset precis bredvid så det är bara att knata upp till deras lägenhet när man har ätit klart, och lägga sig och vila upp de stackars uppsvullna fötterna. Ikväll var de så stora att jag inte ens kunde skratta åt dem.

Idag har jag också fattat vad det är som känns i magen med jämna mellanrum. Jag har ju för sjutton sammandragningar! Hur korkad kan man vara om man inte fattar det?! Men de har inte gjort så ont så jag har inte riktigt reflekterat över vad det var som spände och kändes obehagligt. Magen blir ju verkligen stenhård. Idag trillade poletten ner… Till slut.

3 thoughts on “Full dag för mig

  1. Ett tips angående barnvagnen, speciellt eftersom er är svart – håll den i skuggan. Tydligen kan de vara riktigt känsliga för solljus och bli blekta i tyget (ju mörkare tyg, desto större risk)! Vore ju kul om bebis hann komma innan den ser använd ut! 🙂

  2. Jo, så hade vi oxå, vagnen som inredning alltså 😉 Det är ju liksom lite mysigt! Spännande med sammandragningarna, det är ju oxå ett tecken på att det börjar närma sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *