Fy fan vad sur jag blir!

När jag började blogga var en av anledningarna till att jag valde bloggagratis.se just att de iinte hade någon synlig reklam på bloggen. Det är ju så fult!

Vad har hänt nu då? Jo, de byter namn till bloggplatsen.se och sätter in reklam! Fan vad sur jag blir! För att slippa reklamen så kan jag betala 200 kronor så slipper jag i ett år. 200 kronor är egentligen inga pengar, men är ju inte heller gratis, vilket var anledningen till att jag valde just dem!

Jag tänker inte betala en krona. Det räcker med att man måste betala pengar för att få kunna ladda upp bilder. Jävla skitbloggplats!

UPPDATERING: Nu undersöker jag möjligheten att kunna flytta min blogg till WordPress istället. Om det går blir jag helnöjd eftersom det inte gör någonskillnad på min adress, då jag redan har registrerat tantalexandra.se

 

Jag mailade bloggplatsen och sa vad jag tyckte. Jag fick ett mycket sympatiskt svar och dessutom på en söndag så det är jag nöjd med. De svarade att man på sikt ska ta bort betalningen för bilder, och det är ju bra. Nu kan man dessutom (oj så generöst!) välja placeringen på reklamen så jag har ställt den i vänsterspalten istället. Allra helst skulle jag ju vilja lägga den längst ner på hela bloggen men det alternativet finns inte…

12 thoughts on “Fy fan vad sur jag blir!

 1. Hej! Jag håller med dig HELT & HÅLLET! Blir så förbannad, jag tycker det är sjukt att man ska tvingas betala för att få bort den :@ och jag tycker också de e dåligt det där med bilderna…ska maila dem och klaga mohaha ;P
  Fin blogg =)

 2. betalar du för att lägga upp dina bilder? oj då. byt till wordpress! ingen reklam här! om du inte själv vill lägga upp länkar så klart.

 3. Jag säger ju att du ska byta till wordpress! Allt är gratis! Ingen reklam. Du kan importera din gamla blogg så att den hamnar där också!

 4. Om du byter till wordpress och importerar din gamla blogg så får du visa mig oxo sen hur man gör. Vill ju inte ha nån reklam!

 5. Ja du det är INTE kul med reklamen. Nu känner man ju för att byta bara för att visa att det där inte va okej…. Ser att du fått tips om wordpress, det kanske vore nåt att testa???

 6. Nu måste vi visa lite tänder. Uppror! Vi måste få massor att lämna bloggplatsen så dom fattar sen …
  Hur uppviglar vi så många som möjligt enklast möjligt? Idéer?

 7. Kan förklara för dig sen hur man importerar alla sina gamla inlägg – men det är inte alls så svårt som jag trodde! Jag gjorde det i wordpress när jag bytte från blogger!

 8. Alfvan! Jag hoppas verkligen att du kan hjälpa mig! Jag har surfat runt och letat info men som jag fattar det så är det bara från de stora bloggportalerna, som tex blogg.se, som man kan importera ifrån. Bloggagratis är så litet så det verkar inte finnas något program för att importera härifrån… Blä!

 9. Testa att importera via ett blogger konto eftersom du har din egen domän (tantalexandra.se)!
  Om det inte funkar så ska jag kolla lite noggrannare senare i eftermiddag! 🙂

 10. Usch, jag har redan tröttnat! Bloggagratis verkar vara jättesvårt att flytta ifrån. J ska prata med någon på hans jobb som kanske kan hitta på något.

 11. oki.. wordpress.. blogg.se.. blogspot (som ja har) .. allt e bättre än bloggagratis eller blogplatsen som den heter nu..lr?
  Blogger eller blogspot.com som jag har har bara en liten liten reklam remsa längst upp, som knappt syns som du kanske har sätt. Sedan har du nästan obegränsat med plats för bilder eftersom de har samarbete med google och picasa eller va de nu heter! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *