Gaddar på G

Jag glömde ju att berätta att Maltes tänder är på G. Igår märkte vi att han var lite röd i tandköttet i nedre delen av munnen och idag noterade lovisa väldigt snabbt när hon såg honom att det faktiskt har gått hål i tandköttet och att tanden spricker igenom precis när som helst. Ja, det var väl dags antar jag.

Alla tror hela tiden att jag bara har gått och väntat på det här men så är det inte alls. Jag har tyckt om att Malte inte har några tänder, det har gjort honom till mer av en bebis, precis som jag vill ha honom. Ett tandlöst leende är det sötaste som finns, mycket sötare än ett med små  tänder. Med det inte sagt att jag tycker illa om att de kommer nu, nej nej, men lite tråkigt är det. Han börjar bli stor ju!

3 svar på ”Gaddar på G

  1. Amä, säg nåt nytt! Jag har ju sagt att tänder är på väg ända sedan i julas.

  2. Så kan man ju inte räkna! I så fall har tänderna varit på gång ända sedan han föddes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *