Galamiddag med trevliga mammor!

Efter att vi gjort i ordning oss och hunnit dricka ett glas vitt på Ida och Alfvans rum gick vi ner till galamiddagen som inleddes med ett glas mousserande i solen. Lite småkallt var det men vad gör man inte för att komma i stämning! Här kunde jag för första gången se alla bloggande mammor samlade på ett och samma ställe och jag kunde snabbt konstatera att jag inte har koll. Jag visste inte vem någon var, inte ens topbloggarna från Allt för föräldrar. Jag är uppenbarligen alldeles för självcentrerad för att kunna ha koll på sådant!


Det är inte helt lätt att bli fotad i motljus med jag tyckte att de klarade det riktigt bra! Från vänster: Linda, Anna, Alfva och Ida

Efter fördrink och mingel med den lilla grupp mammor som jag faktiskt kände så var det dags för middag inomhus. Här var det bordsplacering som gällde så jag hamnade vid ett bord tillsammans med för mig fem helt främmande mammor. Jag är inte speciellt blyg av mig så jag tyckte inte att det var speciellt obehagligt, snarare spännande att träffa dem! Och jag hade tur! Jag hamnade vid bord 20, ett riktigt kanonbord med fem härliga mammor som hade allt och ingenting gemensamt. Låt mig presentera mina bordsdamer:


Malin från malinsmacblogg.blogg.se


Jessica från luxurypink.wordpress.com


Linda från uppochnervandahuset.se


Sandra från surrovich.blogg.se


Väldigt gravida Cecilia från mammagladbloggen.com

Middagen bestod inte bara i att socialisera med sällskapet runt bordet utan också i att min nacke blev stel av att hela tiden vända sig mot scenen där det med jämna mellanrum bjöds på underhållning. Det började med en något malplacerad reggaekille som var så lite gala man kan vara! Han körde några låtar och jag applåderade artigt. Någon gång före efterrätten körde en kvinnlig stå-uppkomiker sitt nummer och jag får medge att jag tyckte att hon var ganska rolig.

Efter all mat och dryck var det så dags för prisutdelningen. Jag som inte har koll på några bloggare fick se när en anonym person efter en annan klev upp på scenen och tog emot priser. Roligt för dem men det var väl inte prisutdelningen som var min höjdpunkt på dagen direkt.

Om jag ska summera min allra första bloggala så får jag väl lov att säga att jag inte kommer att gå på nästa om upplägget ser ut som det gjorde den här gången. Det var lite oorganiserat och lite splittrat MEN jag är också medveten om att de tre tjejer som har jobbat med det här har gjort det på sin fritid och har lagt ner ett hästjobb på det. Därför vill jag inte vara mer specifik i min kritik, jag säger bara att det var kul att ha fått gå på gala!

9 thoughts on “Galamiddag med trevliga mammor!

 1. Jag håller med dig i varenda ord du använder dig av att beskriva galan. Hade jag rest dit själv utan att känna någon lite mer än några andra hade jag nog känt mig enormt ensam. Nej, men gemenskap och bättre organiserat så blir det bättre!
  Jättefina bilder du tog så jag ”snor” några till min blogg. Ska väl försöka hinna blogga om galan ikväll tänkte jag men man vet aldrig hur det blir.

 2. Vi har nog exakt samma uppfattning, men blir det ytterligare en gång får man hoppas att upplägget är mer fixat och att en del detaljer inte missas, för i slutändan hänger mycket på just detaljerna ju!

 3. Tack för ditt supertrevliga sällskap under middagen! Nu har jag fastnat i din härliga blogg. jag gillar din bloggstil =)

  Jag snattar fotot på mig själv (inte bara du som är egocentrerad 😉 och länkar till dig.

  Förresten så är din väninna Alfva författarinna av en blogg jag följer regelbundet. Bloggvärlden kan vara liten om man nystar och klickar litegrann.

  Ha en bra kväll!

  /Malin

 4. Jag håller också med! Om det blir bättre upplägg skulle jag också kunna tänka mig att gå igen.

 5. Håller med dig totalt!

  Blir nog ingen mer Gala för min del men jag är glad över att jag gick det här året. Var roligt att träffa lite andra bloggmammor och framför allt dig! Nu har du en till läsare på bloggen 🙂

  Ha det bäst! Kram!

 6. Håller med om det oorganiserade 😉 men annars var det rätt kul. Och lite bubbel slinker ju alltid ner ha ha. Jag tänker länka in en av dina bilder i min egen blogg om det är ok 🙂

 7. Vilka fina bilder du fick till!
  Mysigt bord med mysigt sällskap & snygga bilder. Kan ju inte bli bättre!

  Visst hade vi lite otur med platserna där ja. Sitta med ryggen mot scen var ingen höjdare. Nacken tog stryk.

  Ha det så bra nu! /Jessica & Kim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *