Gårdagen.

Det här var jag igår. Jag låg mest och vilade. Och vad jag trodde var seghet pga vitt vin visade sig istället vara nån sjukdom som intagit min kropp. Halsen är tjock och snoret tror jag är på ingång. Typiskt. Men innan jag förstod att jag var seg pga virus så höll jag mig på benen och hängde med barnen medan J röjde undan i garaget. Den här vintern har vi inte kunnat ha bilen inomhus pga alla jäkla kartonger och grejer som står där ute, och då det inte bjudits på så mycket snö de senaste månaderna har vi heller inte känt oss speciellt stressade över det. Men stökigt har det varit, och det räcker för mig för att jag ska få ett pulspåslag 🙂 Så – medan J röjde så tog jag med mig barnen för att köpa present till ett kalas, köpa lördagsgodis och få i oss lite lunch. Sen gav jag upp och låg i sången hela eftermiddagen.


Lagom till mello klev jag upp för att göra lite marängsviss med banan och non stop, sen parkerade vi med Malte  framför musikfesten. Och ursäkta, men än så länge är det här det absolut sämsta året hittills. Vad Hasse Andersson ens gör på scenen har jag svårt att förstå, och hur manusförfattarna fått igenom sina skämt och sketcher hos ledningen är ett mysterium. Gårdagens höjdpunkt var dock David Lindgrens schlagermedley, det kan nog alla skriva under på. I övrigt var det en deltävling som faktiskt var sämre än vanligt, och det är fasen illa då ju alla deltävlingar vanligtvis håller en väldigt låg nivå…

Men jag tippade helt rätt iaf. Alltid något!

3 thoughts on “Gårdagen.

  1. Hmm, det kan kanske förklara mina halssymtom också… Känns som att jag har nåt på gång i halsen.

    Håller med om Mellot. Så himla tråkigt att titta på. Det påminde mig om varför jag brukar undvika dessa delfinaler.

  2. Ja du det kan man undra. Malte har petat in toppingen mellan sina pannkakor som en dubbelmacka men Anton ratade allt. Grädde, sylt, strössel, nutella, ingenting dög. Kräsen much?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *