Gårdsfest på förskolan

Det var ett himla trevligt litet arrangemang! Tänk vad roligt det var för alla föräldrar att se sina små söta utklädda barn sitta i gräset tillsammans med alla kompisar och alla pedagoger och få lyssna på deras sång. Ja, jag kan i alla fall gissa mig till att det är otroligt mysigt. Jag och J kan egentligen inte uttala oss då Malte absolut inte skulle vara med och sjunga utan istället stå med oss föräldrar och lyssna! Jag kan inte låta bli att tycka att det var synd, men vill man inte så vill man inte, och har Malte bestämt sig så är det liksom bara att gilla läget.

Efter sång och avtackning av de blivande skolbarnen bjöds det på fika och aktiviteter som t ex Madickens balansgång, Emils snickarboa och Astrids tipspromenad. I bakgrunden spelade en trubadur som sjöng sommarvisor. Vilken trevlig tradition! Jag rådiggar verkligen Maltes förskola, jag är så glad att han får gå just där!

20120613-215226.jpg20120613-215236.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *