Ge mig en charterresa!!

Bjuder på den här helt fantastiska bilden av mig när jag är mitt allra läckraste jag. Det är möjligt att den togs efter att jag hällt i mig en flaska vin, helt själv, men jag är osäker så vi låter det vara osagt. Jag bara tänker högt…

Jag tror inte att det finns en enda blogg som jag följer som inte skriver om semesterplaner för sommaren. Vissa har det redan bokat och klart, vilket gör att det svider lite extra. Vi har nämligen ingen utlandresa planerad över huvud taget.

I sommar kommer vi bygga hus (eller vi kommer att betala för att andra ska bygga vårt hus snarare) vilket innebär att vi kommer ha en något ansträngd ekonomi. Räntan på ett lån medan man bygger har en högre ränta än vanliga bolån, dessutom kommer vi att ha dubbla kostnader då vi ännu inte kommer att ha flyttat ifrån vår lägenhet. En härlig utlandsresa finns det alltså inte utrymme för då annat måste prioriteras.

Jag längtar inte efter något fancy, en sketen enveckas någonstans vid Medelhavet räcker jättebra! Allra helst vill jag bara ligga och pressa hela dagarna på en solsäng men det går väl inte med en då tvååring, vare sig man har ekonomi eller inte.

Jag får helt enkelt nöja mig med att drömma mig tillbaka, till exempel till Lignano i Italien där bilden ovan är tagen. Jag och J åkte dit sommaren 2007 när J bodde och jobbade i Tyskland. Där åt jag den godaste pizzan någonsin; ricotta och ruccola! Japp, den får jag drömma om istället. Det är preciiiis samma sak.

4 thoughts on “Ge mig en charterresa!!

 1. Ja det känns drygt långt till semester just nu 🙁
  Kanske kan du unna dej en vecka till Cypern i påsk ?
  Men den är ju också långt bort …
  Japp det blir ljusare iallafall 😀
  Martina

 2. Åh det vore fantastiskt! Cypern har perfekt väder just runt påsk, dessutom har inte mina föräldrar kommit hem än då. Kanske borde ta mig en funderare på det iaf…

 3. Kanon! Om du ändå planerar en semester så småningom, skriv inte om det då!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *