Girls night out!

Äntligen fick vi till det! Det är faktiskt svårare att få fem mammor att gå ut och äta middag tillsammans än vad man kan tro. Man får räkna med ett bortfall på åtminstone en, därför var det så kul att vi igår var fulltaliga. Alla mammor var på plats! Så fort J kommit hem från jobbet lämnade jag hemmet och åkte in till Gondolen där vi skulle mötas upp för lite drinkar. Klockan var strax efter fem men det var redan fullt med folk. Det är tydligt att jag inte längre är van vid att gå ut en löningsfredag! 🙂

ALLA bilder är lånade av Alfvan som tar sitt fotograferingsuppdrag på största allvar. Det tackar jag för, då slipper ju jag!Drinkar på Gondolen med Alfvan, mig, Ida, Lovisa och Sofia

Vi hann alla smaka på ett par drinkar var (Ida och Alfvan körde givetvis alkoholfritt) innan vi drog vidare för middag på La Cucaracha på Bondegatan. Jag hade varit inne och tittat på menyn innan och jag var lite orolig när vi kom dit. Min favorit Tabac har ju en meny med listor av tapas utan ände, därför var jag lite orolig när den här menyn var mycket kortare. Min oro var helt obefogad, att välja vad jag ville ha var inga problem och storleken på tapasen överraskade; de var enorma!

Vi frågade servitören hur många tapas var han rekommenderade att man skulle välja. När han svarade tre så valde vi fyra. Så klart! Tre hade med facit i hand absolut räckt, men den fjärde gick ner i magen den med. Jag valde räkor stekta i olja och vitlök, blandsvamp i vitlök (jag tar alla chanser att äta svamp när jag inte måste anpassa mig till J), en typ av soppa med fisk, skaldjur och saffran och slutligen en tallrik med blandade charkuterier och ostar. Otroligt gott! Otroligt gott! Man kan tro att vi var helt proppmätta efter detta, och det var vi, men trots det beställde vi en varsin efterrätt. Jag åt upp min äppelpaj med vaniljsås, men den imponerade inte lika mycket som tapasen.


Vi beställde in så mycket tapas att vi fick stapla tallrikarna på varandra! Åh så gott det var!

Det är så roligt att träffa alla och hinna prata, utan att det är barn som måste hållas reda på. Nästa tjejmiddag har vi i stort sett redan planerat in, sen är det nog min tur att bjuda på middag i huset. Jag fyller ju trettio i januari…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *