Glass inleder midsommarhelgen!


Jag hämtade barnen tidigt idag och cyklade till Claras för att fira in midsommarhelgen med glass! Yay! Än har vi ett par veckor kvar till semestern men vi sörjer inte det, sen väntar ju sex lediga veckor för barnen. Själv hade jag min ”sista” dag på kontoret idag, kör hemmakontor från och med nu och poppar in till stan för att kolla postboxen nån gång då och då. Det känns väldigt lyxigt att kunna jobba så, jag kommer ju kunna hämta barnen tidigt varenda dag och gå och bada och leka semester, trots att det är vanlig vardag. Så som sagt, vi sörjer inte att semestern är ett par veckor bort.

Apropå just jobb så jobbar jag i ett ganska litet utbildningsbolag med bara tre anställda. Utöver dem består mina arbetskamrater av ett gäng utbildare som bor spridda över hela landet. Det speciella med att jobba så är ju att man ses väldigt sällan, varför måndagen var extra kul. Vi hade nämligen vår årliga TÄNK OM-dag där de som hade möjlighet bjöds hem till mig i Tyresö för att hänga tillsammans. Ha en härlig dag helt enkelt, och det hade vi! Vi lekte, vi tävlade, vi blev inspirerade, vi åt och vi drack och vi vek ihop krångliga VR-glasögon. En grym dag om jag får säga det själv! Så himla roligt att ses allihop, bästa gänget faktiskt! 🙂

Äta kaka bör man annars dör man.Malte har fått testa glasögonen och älskade från första stund. Det här kan vi ha kul med!Här ska tävlas i godiskunskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *