Glassöverraskning och mumsig lunch

Idag stod en promenad på agendan så vi trotsade det snöblandade regnet och mötte upp Sofia och lilla Emelie. Vårt mål: Globen. Det är ju ett rätt tråkigt köpcentrum så men väljer ju alltid Sickla före det. En överraskning väntade dock vilket kan göra att jag fortsättningsvis hellre går till Globen. Ben and Jerry’s har öppnat där! Praise the Lord!

Efter vår lilla runda, och några nyinköpta pocketböcker, gick vi som brukligt hem till Sofia så att hon kunde bjuda mig på lunch. Love it. Idag blev en smarrig sallad med stekt halloumi och ugnsbakad bacon- och svampfylld partabellosvamp. Påhittigt och åh så gott. Hon bjöd på extra smaskigt kaffe också. Irish cream! Jäklar vad gott det var, som Bailey’s fast kaffevarianten. Det är nästan så att jag funderar på att gå och köpa en kaffebryggare bara för den sortens skull.

Mina ben har om möjligt gjort ännu ondare idag än igår. Nerförsbackar har varit min största fiende och benen liksom sprätter när jag går så att det ser ut som att jag har proteser. Läckert!

 

15 thoughts on “Glassöverraskning och mumsig lunch

  1. Jaja, det handlar nog mest om mod att våga vara ute mer bland folk… antar att det är bästa sättet att träffa mammalediga också. Ska nog testa öppna förskolan här, trots att jag är lite rädd för alla smittor. Men jag antar att man inte kan vara rädd för ALLT.

  2. I veckan är träning inbokad, nu är jag harmonisk och fin i själen, och då ska ju oundvikligen kroppen plågas igen. Lag på det.

  3. A: Jag tror de flesta mammor har samma problem i början. Det gäller bara att våga. Först är det promenaden, sen är det folksamlingar.
    Har du en Öppna Förskolan i närheten kan det vara skönt eftersom alla där är i samma situation. Det är inte någon som kommer att titta snett på dig för att du har ett gråtande barn! Efter ett tag vänjer man sig, man lär känna sitt barn, vet vad som fungerar och vad som inte gör det.
    Hoppas du kommer ut och får njuta lite av din mammaledighet snart! 🙂

  4. tack för pepp och goda råd! Jag ska våga mig ut- återkommer med rapport! Alex: hur känner jag igen knäppisarna? 🙂

  5. Men som sagt allt blir bra. Som min barnmorska sa. eftersom jag hade sån himla panik ångest.. hon trodde det va mitt innersta som ville skydda Melvin.. eftersom man faktiskt itne ska vara överallt med nybebis.. Men testa det med vagnen hemma.. testa att pumpa o alltid ha flaska med dig om du hamnar ngnstans där du inte vill amma

  6. o du alex.. mammagruppen. hahaha jag skrattar den gruppen i ansiktet. JAG du vet jag.. som inte har problem med typ ngn. Ja det va tio mammor i min grupp o alla va tysta. Barnmorskan prata vi lyssna och gick hem!! Ingen som ville prata eller umgås där inte.. Men öppna förskolan…. och ta dig in o läsa massa bloggar.. tro mig det funkar.. det har det gjort för mig. o jag är över lycklig.. hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *