God morgon brandbilen!

God morgon! Här drog Anton till med sovmorgon ända till strax före åtta så jag är mer än utvilad idag. Extra tacksam är jag över att han gjorde det just idag då Malte är ledig från förskolan och vi inte har några tider att passa. Mycket bra!

Malte hade lämnat sin brandbil framme och Anton tyckte givetvis att den såg väldigt spännande ut när han kom ner i köket imorse. Då började det. Malte ville inte att Anton skulle leka med den. Det här med att samsas om leksaker är ju lite nytt för Malte. På förskolan gör man det ju så klart, för det är ju förskolans leksaker, men att han helt plötsligt ska dela äganderätten på grejerna här hemma känns nog lite främmande :). Eftersom åldersskillnaden är så pass stor så hoppas jag (naivt?) ändå att vi slipper de värsta konflikterna. I vårt fall kommer jag ju inte behöva köpa två av alla leksaker bara för att slippa ta tag tjafset. Hoppas jag.

2 thoughts on “God morgon brandbilen!

  1. Mellan mig och mina två syskon är det fem år mellan varje barn. Mina två storebröder (alltså fem år mellan dom) spenderade hela sin barndom bråkades om precis ALLT. Så lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *