God morgon torsdag!

20110804-072204.jpg

Vilken känsla det är att vakna av sig själv till solsken och blå himmel! Att vi ens överlever vinterhalvåret är en mirakel, snacka om överlevnadsinstinkt och förnekelse!

Det blev ingen blogg igår, jag hade ingen lust alls. Det betyder dock inte att jag hade en händelselös dag, efter jobbet åkte nämligen jag och Malte ut till Listudden för att träffa Sofia, Johnny och tjejerna. Där satt jag i en hammock i två timmar, klättrad på av tre vilda nakna barn. Mysfaktorn var låg.

J plockade upp oss på vägen hem från Tyresö och jag fick köra hem. Det är oroväckande hur ovant det känns att köra när man har tagit några dagars paus. Jag och J får jobba på det där, att inte hamna i rutinen att han alltid kör när vi ska iväg någonstans tillsammans. Min körvana måste upprätthållas, helt klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *