Godmorgon!

Det här med att äta omelett till frukost förstod jag inte riktigt. Förrän i förrgår. Hjälp vad gott det är! Jag gillar att äta något varmt på morgonen, mättnadskänslan blir ju en annan och så mycket bättre. Ägg och bacon är dock inte riktigt min kopp te och inte heller korv om klockan är före lunchtid. Men en omelett! Ja vilken bra idé!

Här på hotellfrukosten på Cumberland kan man plocka ihop sina önskade ingredienser i en liten skål som man sedan räcker över till en omelettmästare som steker ihop en á la minute. Här har jag lax, tomat, ärtor och lite ost som fyllning. Så himla lyxigt och fasen vad gott! Bästa starten på dagen!

Nu kör vi sju seminarier fram till lunch, sen är resten av dagen till mitt eget förfogande. Flera timmar i London att slå ihjäl. What to do?!

20120111-235259.jpg

2 thoughts on “Godmorgon!

  1. Fortnum and mason ett fantastiskt brittiskt varuhus på picadilly street. The och godsaker. En fröjd för ögat även om man inte handlar. Efteråt en prommis i närliggande Green Park. Brittisk museum rekommenderas varmt också. Lycka till!

  2. Tack för tipsen! Jag är verkligen en novis när det gäller London och håller mig mest på Oxford st. Kanske borde våga sig ut utanför the comfort zone… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *