Granen anfaller

Vad är detta? Helt pötsligt dyker det upp artikel efter artikel om människor som har haft en gran i lungan! I Ryssland menar man att en man har andats in ett luftburet frö, och i Sverige berättar två personer hur de har lyckats få ner grankvistar i lungorna. En redan 1958, där den opererades ut efter 10 år, och en annan som har burit omkring på en kvist i 14 år. Hur har det gått till undrar jag. Hur råkar man svälja en grankvist, och sen få ner den i lungan. Då måste man ju vara jätteklantig!

Tidningarna tar dessa uppgifter på stort allvar och rapporterar med stort intresse om det som har hänt. Ingegerd Svahn Karlsson, 55, och Artyom Sidorkin, 28, berättar om glädjen att bli fria från grankvistarna som terroriserat dem… Jaha, nu är det inte längre bara hela muslimvärlden som är ett terrorhot, utan nu ska man vara rädd för grankvistar också.

2 thoughts on “Granen anfaller

  1. de handlade väl inte om att just SVÄLJA en grankvist utan de va ju just dom där fröna.. och dom kan du få in i lungan hur lätt som helst utan att ens märka de..

  2. Fast det var ju bara i Ryssland som det handlade om fröna. I artiklarna står det att i de svenska fallen så har de svalt grankvistar. Det är ju det som är så galet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *