Grattis Tant Alexandra!!

Ett stort grattis till min lilla blogg som fyller exakt ett år idag. Jag började blogga förra sommaren för jag kände att jag gick in i ett nytt skede i mitt liv. Jag hade tagit min examen och jag hade fått mitt första lärarjobb med fast heltidsanställning, vilket var över min förväntan just då. Jag hade sagt upp mig från min åtta år långa anställning på Coop i Forum och hade bara ett par arbetsdagar kvar. Något nytt var helt enkelt på gång.

Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle fastna i bloggandet så som jag har gjort. Jag som älskar att skriva får här skriva av mig om allt från barnafödande till den senast ätna glassen. Det är så sjukt kul att gå tillbaka i bloggen och se vad jag sysslade med för några månader sedan. Som en redigerad dagbok kan man väl säga, för jag skriver inte ut allt. Det dröjde t ex till i vecka 19 innan jag avslöjade att jag hade lille Malte i magen.

Nu känner jag att bloggen är viktigare än någonsin. Nu ska nämligen Malte dokumenteras. Dessutom är jag den enda i min familj som bor i Stockholm, alla är utspridda från Norrland till Cypern, och då är bloggen ett fantastiskt forum för dem att hålla sig uppdaterade på både mig och Malte.

Grattis Tant Alexandra på ettårsdagen!

3 thoughts on “Grattis Tant Alexandra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *