Grillat i Tyresö Strand

Söndagens huvudaktivitet var att åka ut till Tyresö och äta middag. Skönt att få åka iväg och göra något trevligt och kul för Malte att slippa hänga hemma hela tiden. Han har helt klart tröttnat på vårt sällskap nu.

Det är så roligt att se så stor han har blivit nu och hur mycket som har hänt bara den senaste tiden. Han förstår så mycket när man pratar mer honom och vi förstår mycket av det han försöker förmedla. Dessutom leker han på ett annat sätt nu och vill gärna att man ska leka med honom till skillnad från tidigare när han nöjde sig med att man bara satt bredvid. Både jag och J bara längtar till våren när vi kan ge oss ut och leka med Malte. Vilken skillnad det kommer att bli från i höstas! En helt ny kille!

Det blev som sagt grillat till middag och åh så gott det var. Det känns som att det liksom inte spelar någon roll vad man grillar, bara man gör det så blir jag glad. Speciellt om det är februari och helt vitt ute. Jag försökte få J att lova att vi regelbundet ska grilla i huset även på vintern sen och jag tror att jag fick med honom på tåget. Måste bara skaka hand på det också så kan jag känna mig säker.

Till efterrätt hade jag med mig Leilas kolatårta med pecannötter (fast utan pecan och istället lite andra blandade nötter). Den var verkligen jättegod men det var lite som att äta en godispåse på tallrik. Som knäck fast i stor bit istället för små formar. Jag tog två bitar så det är ju ett kvitto på att jag gillade den, men om jag ska göra en kolatårta igen så gör jag nog den som jag gjorde till min födelsedag förra året; Ullas pecanpaj. Det var ungefär samma smak på de båda men i Ullas pecanpaj så var nötterna nedblandade i smeten och blev då inte lika sött som i gårdagens kolagodispaj.

Gott med kola i vilket fall!

YouTube är bra grejer! Här med Maria och farbror Oscar!

2 thoughts on “Grillat i Tyresö Strand

  1. Du, det gör jag med! Fast jag vågar knappt visa J länken, då spräcker vi nog budgeten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *