Grodbebisletande och grillkorv.

  

Farfar Kaj hade sett små minigrodor i deras kärr så vi bestämde att vi skulle ägna lite av vår söndag åt att titta på dem. Som jag förstod det så såg de inga just idag men det gjorde inte mig något för jag hade ändå parkerat mig i solen på deras altan och hade med andra ord ändå inte gått ner och tittat på dem om de hoppat omkring där. Man får ju passa på när den minsta sover, vilket han också gjorde hela vårt besök!

Det blåste stundvis ganska friskt så jag märkte inte riktigt hur bra solen faktiskt gassade på. Lite rosig om kinderna känner jag mig nog ändå så här på kvällen (längtar efter solbränna nu alltså). Förutom att sitta och kisa mot solen så proppade jag också i mig en massa grillkorv med ketchup, senap, bostongurka och räksallad. Skarevasåskareva liksom och jäklar vad gott det var. Jag älskar att grilla korv. Tjocka Sorundachorizos rakt ner i magen (som efter en stund fick ont ack så ont). Och sen en liten tigermuffin. Och ballerinakakor. Och en glasstrut. I kid you not, jag var helt proppmätt hela eftermiddagen. Så pass att jag tog en kopp te till middag och det fick verkligen räcka.  

   Surkart från att han vaknade till han givk och lade sig. Ibland har man sådana dagar också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *