Grötpremiär!

Man kan faktiskt äta gröt och leka samtidigt. Sådeså!

För att få tankarna på annat håll (jag är sjukt störd på bloggagratis nu!) bestämde jag mig för att det var dags för Malte att äta gröt för första gången. Oj vad konstigt att äta med sked! Det är helt omöjligt att avgöra hur mycket han verkligen fick i sig, men han hatade det inte i alla fall inte. Jag hade väntat mig lite protester men nope, inget sånt.

Igår lyckades jag faktiskt få i honom 2x60ml ersättning under kvällen! Rekord! Men det var under protest ska jag säga. Jag upptäckte att Ultivent-flaskan hade en napp för enmånaders små bebisar så han fick inte ut lika mycket vätska då. Igår köpte jag nappar för tremånaders och då blev det lite bättre. Och vilken nöjd liten Malte vi fick då! Han kuttrade hela kvällen! Mätt och belåten, som det ska vara.

7 thoughts on “Grötpremiär!

  1. Jag förstår att du längtar efter vin. Det är synd och skam att det inte finns något gott alkoholfritt rött sådant.

  2. Ska köpa hem gröt och testa till A också. Hon verkar hungrig numera, men hatar fortfarande ersättningen….
    Hur mycket gav du honom?

  3. åh vad spännande med gröt! han ser inte ut att lida i alla fall. coolt. jag längtar tills vi kan testa det! ikväll ska vi prova med ersättning, jag behöver sova!

  4. Lycka till med ersättningen! Jag tycker inte riktigt att det har hjälp vad gäller sömnen, men däremot har han varit på ett gladare humör på kvällen. Han kanske sover bättre när jag lycka få i honom ÄNNU mer ersättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *