Grymt parkhäng på Söder

Vissa föräldralediga dagar är bättre än andra och idag var en sådan dag. Den började lite väl tidigt då Malte vaknade redan kvart över sex, men J gick upp med honom medan jag fick sova vidare ända till nio. Nice!

Dagens aktivitet bestod i att ta oss in till Söder där vi hade en playdate inbokad i en park vi velat besöka länge, men som dåligt väder har satt stopp för. Idag sken dock solen så att den till och med värmde så det var bara att gå dit.

Väl där mötte vi upp Ida&Lykka, Lovisa&Sixten, Camilla&Ella och E&Lilla A. Alfvan har ju börjat jobba nu så då fick pappa E följa med istället. Kul med en pappa i det annars mammadominerade sällskapet!

Parken var allt man som förälder (och barn) kan drömma om. Parklek med sandlåda, gungor och klätterställning samlat innanför ett staket, leksaker, parkbänkar och Antiloper för alla att äta vid, och försäljning av kaffe och hembakt bulle för billig penning samt mikro för uppvärmning av barnmat. Perfekt ställe för oss!

Vi lekte och åt i några timmar men fick ge oss när mörka moln tornade upp på himlen. Vid det laget var Malte ändå jättetrött efter att ha varit vaken sen tidig morgon så vi tog den lilla promenaden hem där han fick sova vidare på balkongen.

Parkhäng i Skånegläntan som vi fick lära oss att det heter blir det garanterat igen. Jag hoppas på härliga varma höstdagar där många många gånger innan kylan kommer och sätter stopp! Men då har vi Kulturhuset som backup!

4 thoughts on “Grymt parkhäng på Söder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *