Hej och hå!

Det var ganska skönt att vakna upp till ett regntjockt Tyresö imorse. Jag har blivit lite hetsig när det gäller helgerna den senaste tiden, det måste vara soligt och jag måste vara utomhus, men när regnet hängde tungt i molnen så fanns ingen anledning att hetsa. Vi kunde hänga hemma och såsa. Inte för att det är vad vi gjorde kanske, men vi kunde om vi velat. Istället byggde vi skåp! Eller egentligen var det ju J som gjorde jobbet men jag tycker ändå att jag peppade på ganska bra när vi stötte på motgångar, som när alla luckfästen skruvats fast åt fel håll och han fick skruva loss alla och göra om. Eller som när vi drog ut kyl/frys för att komma åt elen och kylskåpsdörren bara lossnade (!) från kylskåpet. Då höll jag humöret uppe minsann. Men jag ska inte ta all credd från J den här dagen, det är  han som stått för jobbet, jag har ju mest stått bredvid och hejat.

Och bra blev det tycker jag! När vi bestämde oss för att skapa ett hemmagym i rummet bakom kaminen så bestämde vi oss också för att stänga igen en av dörrarna in dit för att få fler hela väggar att jobba med, och det var verkligen rätt beslut. Rummet bakom är så mycket mer funktionellt och även om det varit lite svårt att vänja sig så är den igensatta dörren helt rätt även från vardagsrummets perspektiv. Vardagsrummet har blivit bättre och med den nya skåpväggen så har vi så galet mycket förvaring här inne, mer än vad vi har prylar till. Ett lyxproblem skulle jag vilja säga, ge mig några veckor så har jag fyllt skåpen med råge! 🙂

   
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *