Händelserik dag

         

Den började som sagt lite tungt då Malte och jag hade sovit mindre än vanligt under natten. En liten energiboost fick jag som tur var när Carro och lille Leo kom över, med minimuffins dessutom. Det var så kul att se honom för trots att han bara är två veckor äldre än Malte så är det en väldig skillnad i storlek. Kanske inte är så konstigt med tankte på att Leo vägde mer när han föddes än vad Malte väger idag.

De sov tillsammans i soffan och det ser ut som att de tyckte att de hade det riktigt mysigt i varandras sällskap.

På kvällen åkte vi ut till Tyresö Strand och åt den traditionella fredagskycklingen hemma hos Js pappa och hans fru. Där fick vi en jätterolig present; en dösnygg svart gåvagn! No pressure Malte, men det verkar som att det finns folk som vill att du ska bli äldre fort!

Innan vi åkte hem till Js pappa svängde vi förbi mäklaren i Tyresö Centrum och skrev på kontrakt på en tomt. Jo, ni läste rätt, vi har köpt en tomt! Den ligger i Tyresö Strand och är full med träd som måste fällas. Sen ska det så småningom smällas upp ett hus där vi ska bo och Malte växa upp. Jag invigde tomten idag med att sätta mig på ett bildäck och ammade Malte och om jag ska tolka hans tystnad så verkade det som att han kommer att trivas.

Det gula huset ligger på tomten bakom vår. Vi har redan hälsat på grannen, verkar trevlig!

Spännande grejer! Nu blir det till att jag engagerar mig lite mer än jag gjort tidigare och börjar bläddra i huskataloger.

7 thoughts on “Händelserik dag

  1. Åh, vad fina de är! Om några månader kan vi ha riktiga play dates, när de gör något mer än bara äta och sova 😉

  2. Fina killar 🙂
    Tiden går fort snart märks inte de två veckors skillnad och de springer runt och spelar fotboll 😉

  3. Pingback: Nu börjar det närma sig en inflyttning! | tantalexandra.se

  4. Pingback: Årskrönika 2011 – Huset | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *