Handlat på Duka för sista gången

Duka blir som sagt uppköpt av Cervera och säljer därför ut stora delar av sortimentet till rabatterat pris. Att det var rabatt struntade vi faktiskt i, det vi tänkt på var att vi vill köpa upp beloppet på presentkortet eftersom man inte får lösa in den hos Cervera sen. Att handla på Duka är lättare sagt än gjort ska jag säga.

Igår, innan bion, gick vi in på Duka i både Sickla och Forum. Det fanns verkligen ingenting vi ville ha eller behövde. Ingenting. Eller jo, vi hittade en råsaftscentrifug, men den var av fel märke så J ville inte ha den. Jäklar vad vi fick kämpa. Vi plockade ihop några grejer och betalade i kassan. Vi kom bara upp i drygt femhundralappen (allt var ju rabatterat!) så då fick vi ett tillgodokvitto på det resterande beloppet på presentchecken. Ååååh!

Vi tog oss därför in till stan nu på förmiddagen och gick in på Duka på Sveavägen. Även där fick vi kämpa för att hitta något som vi skulle kunna tänka oss att ta in i vårt hem. Snacka om årets i-landsproblem. Det gick till slut iaf, så nu lämnar vi Duka bakom oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *